и Наталия Кобилкина представят двудневно обучение на тема...

VIP тренинг Щастлива Жена (Гейши 1)


Водещ: Наталия Кобилкина

Местата са ограничени, така че побързайте. Групата е до 15 души.

За какво е това обучение...

Какво значи женственост? Женствеността е нещо, което идва отвътре, което се ражда заедно с женската природа. Женствеността - това е проява на женската енергия.

Не е тайна, че ние живеем в мъжки свят, където жената често е принудена да бъда силна, да се бори, за да постига своите цели и да има успех в работен план. Това е една от причините ние да губим своята енергия и връзка с женското АЗ. Заедно с това ние губим способността да се чувстваме живи и щастливи. Добрата новина е, че истинската жена успява, без да се бори като използва само своята женска сила!

 Истинската жена е щастлива жена, която излъчва радост и светлина. В нея е балансирано желанието да даваш и да получаваш. Мъжете, при общуване с тази жена, се чувстват щастливи и успешни, и проявяват мъжките си качества.

Основният критерий, че ти си истинска жена е да имаш способност да обичаш безусловно и да бъдеш обичана, да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да бъде постигнато само от жена, която е свободна от своите страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска, и получава. Най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!

 Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красотадостойнство и женственост. Истинската жена притежава уникалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите, да обича и да приема себе си и своя партньор. Тя има вътрешна дисциплина, чувство за вкус и с уважение се отнася към своите чувства и желания. Всичко това й позволява да бъде щастлива. Ние ще ти разкрием тайната, която ще те направи истинска и желана жена!

Какво ще научите в това обучение?

 • Вътрешната женственост в теб или как да се почувстваш жена

  Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката?; Защо намалява женската енергия и как можем да се изпълним с нея?; Как да откриеш истинската жена в себе си?; Балансът между женската и мъжката енергия; Как да разбереш каква енергия преобладава в теб и как можеш да я контролираш?

 • Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения

  Техника за изчистване от страховете и комплексите; Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов; Ограничаващи убеждения: какви убеждения имате, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

 • Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост

  Четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална); Как да удовлетвориш основните потребности при мъжа: сексуални, физически, емоционални и интелектуални?; Начини да привлечеш и да запазиш мъжа до себе си; Стратегия как да се ожениш и да получиш покана за брак?; Техника „Получаване на подаръци”.

 • Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?

  Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов във твоя живот; Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен; Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.

 • Как да станеш богиня за любимия си човек?

  Ще научим техника “какво чувствам” и как да уважавам и изразявам чувствата си; Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора до теб и да получиш от него това, което искаш; Ще разбулим тайни: как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.

 • Изкуството на масажа (важи само за дневни групи)

  Един от талантите на всяка гейша бил да прави масаж, който може да превърне изморения мъж в див тигър. Ще научиш техниката “заземяване”, която е дошла при нас от тибетските масажи. Това ще ти позволи да подаряваш незабравими усещания на мъжете само с докосването на ръцете си.

  Този курс ще ти разкрие пътя към източника на твоята женска сила и интуиция, ще почувстваш хармония със себе си и ще се научиш да разбираш и да чувстваш мъжа до теб.

  В този тренинг са използвани западни съвременни знания в областта на семейната психотерапия и източни стари даоистки женски техники и практики.

За кого е предназначен този тренинг?

 • За тези, които искат да се научат да обичат и да бъдат обичани безусловно
 • За тези, които искат да научат да изграждат щастливи отношения със своя партньор и обкръжение
 • За тези, които искат да влезнат във вихъра на любовта и да вдигнат вибрацията на хармонията в своя живот
 • За жените, които искат да се освободят от страхове и комплекси и вярват, че заслужават най-хубавите неща в своя живот

Водеща: Наталия Кобилкина

Цена: 400 лв.

До 20 декември след това цената става 500лв.

Важно! При плащане в деня на лекцията има 20% начисление върху обявената цена. Платена сума не се връща и не се прехвърля за друго събитие! Важи само при сформирана група.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ +

За кого са подходящи Гейши? За жени, които искат да се почувстват щастливи отвътре, за жени, които са загубили вярата в мъжете. За жени, които искат да се свържат със своето сърце и своята душа.

Какво ще получа след семинара? Ще осъзнаеш коя си, каква е сила ти и ще разбереш какъв мъж е подходящ за теб. Освен това ще изчистиш блокажи и страхове, които от години стоят в теб и не ти позволяват да бъдеш щастлива.

Защо той е толкова скъп и заслужава ли да давам толкова пари?
За да изработи системата "Гейши" Наталия е изкарала 5 години образование (Русия), 2 години обучение по констелации (Франция) и още много обучения по цял свят - Италия, Англия и т.н. Тя се е обучавала при водещи световни терапевти, където всеки семинар струва над 2000 евро - така събира най-доброто от световните гурута и изгражда системата, която вече промени живота на над 5000 жени по света. Системата съществува вече 8 години и е най-често провежданият семинар в България за личностно израстване за жени! След Гейши, ако прилагате всички практики, ще получите подаръци на сума много по-голяма от цената на семинара. Ще сте здрави и няма да ви се налага да давате пари за лекари, а освен това ще си спестите и години психотерапия. Разбира се, ваша е отговорността да приложите знанията от семинара, а не само да го изслушате. Жените, които са го преминали, записват майките си, сестри, приятелки, защото те са променили своя живот и искат и техните близки да го променят и да станат щастливи. Вие преценявате дали сте готови да платите за своето щастие. Ако ви се струва прекалено скъпо да сте щастливи, тогава защо очаквате, че трябва да сте скъпи за мъжете, когато не сте скъпи за самите себе си?

Какво ще правим на този семинар? Всяка една от вас (затова групата е само до 15 човека) казва на глас своето желание и треньорът като скенер минава през полето ви и определя какво точно не ви позволява да имате това, за което мечтаете. Правят се констелации, заедно влизаме във вашата болка и вашия проблем и го изчистваме.

Какво трябва да знам преди да се запиша? Трябва да сте наясно, че наистина искате промяна в живота и сте готови да станете щастливи, готови сте да се срещнете с болката и тъгата в себе си. Процесът на семинара е доста труден, но след това животът става лесен - оставяте проблемите си в миналото и започвате да живеете щастливото в настоящето.

Записване за предстоящи събития
shadow-ornament

Декември

28

 • Място на събитие: Варна
 • 28.12: 10:00-18:00
shadow-ornament

За информация:

Диана Дончева
diana@natalia.bg
тел.: 0888 816 101

shadow-ornament

Ето какво казват посетилите обучението...