и Наталия Кобилкина представят обучение на тема...

Онлайн курс


"Сексуална терапия"


Водещ: Наталия Кобилкина

КУПИ СЕГА

Като активно работещ сексолог знам, че доста голям процент жени никога не получават оргазъм с мъж. Също знам, че 70% от мъжете свършват в рамките на 3 минути, което е напълно недостатъчно за една жена. Освен това, голям проблем е, че ние нямаме желание за секс или губим химия помежду си.

Често хората не умеят да управляват сексуалната енергия и не знаят как да я насочат към творчество и лична сила. Жените не умеят да развихрят сексуалната си енергия и затова не привличат мъжете в живота си или дори ако те идват – бързо губят интерес и си тръгват. Мъжете пък не винаги знаят как да отворят една жена и как да я управляват.

Хората без сексуална енергия нямат сила и жизненост, те могат да бъдат красиви, но въпреки това не са избирани.

За кого е подходящ онлайн курсът?


 • За двойки, които искат да освежат своята връзка;
 • За жени, които искат да се научат да бъдат изкусни любовници и да впечатляват мъжете в леглото;
 • За хора, които искат да повишат нивото на сексуалната енергия и искат да получават и да дават повече удоволствие в секса;
 • За хора, които усещат, че сексът е нещо повече от това, което правят в момента.

Какво ще правим на онлайн курса:


 • Ще отключваме блокажи, свързани с твоята сексуалност;
 • Ще освобождаваме твоите сексуални центрове;
 • Ще изчистим мозъка ти от ограничаващите вярвания и страхове, свързани със секса;
 • Ще правим тантра упражнения за двата пола;
 • Ще работим с вагиналните мускули и нефритени яйца или вагинални топчета (можете да ги поръчате чрез нас или да ги намерите във всеки секс-шоп);
 • Ще поговорим за мъжката простата и как да я събудим;
 • В последната вечер е хубаво да имате до себе си партньор или партньорка, защото ще ви дам точни указания какво да правите, за да стигнете до удоволствие.

Защо е ценен този курс?

Забелязвам, че често в залата хората не могат да се отпуснат, не могат да свалят дрехите си, притесняват се какво другите ще кажат за тях, страхуват се да викат, не докосват себе си. Затова ние ще влезем в силата на сексуалната енергия и ще можеш да направиш всички практики без да те види който и да е!
Освен това, жените често не могат да накарат партньора си да дойде в залата, защото за него това означава да признае, че не е добър любовник, докато вие можете да ни гледате през вашия компютър и да обсъждате или да задавате въпроси на момента.

Каква е програмата?


 • Това е практически курс и голяма част от него вие ще бъдете без дрехи и ще правите практики, в които ще ви водя;
 • Ще работим с дишане, движение и звук – 3-те основни ключа на тантра-секс;
 • Ще работим с вашия глас и ще се учим как да говорим за секса и за нашите сексуални желания;
 • Ще научим техники за оргазъм и ще ги пробвате още по време на самия курс;
 • Ще работим с вагиналните (за жени) и аналните мускули (за мъже);
 • Ще работим с нашите страхове и притеснения;
 • Освен това ще има време за въпроси и отговори.

Постарах се да събера в този онлайн курс основата на Тантра-секс, основите на сексуалните отношения в една двойка, секс-техниките и похватите, научени от куртизанки, психотерапевтични практики, освобождаващи от страха, срама и вината. Така се получи много ясна и красива програма, която води до конкретни резултати.

shadow-ornament

shadow-ornament
Цена:
199 лв.
КУПИ КУРСА СЕГА
shadow-ornament

Станете щастливи в секса! Наслаждавайте се на 100%!

Направих стотици семинари по сексология и знам точно, какви основни проблеми имат хората и как могат да ги решат!
Не чакай идеалния любовник – стани ти самия най-хубавия любовник на света!

За мен “Сексуална терапия” като начало беше много интересна. Научих много неща и вече знам кои са моите едипови комплекси. За мен и трите дена бяха много специални.
Лично на мен курса ми подейства зареждащо, отпускащо, започнах да се приемам. Светнала съм като слънце и знам, че от мен ще стане добра любовница.

Лидия

Здравей Наталия,

За “Сексуална терапия” мога да кажа само две неща:

– беше изключително полезен, отключващ и правилен за мен 🙂
– мноого ти Благодаря за това, което правиш!

Ти си прекрасен човек, с невероятна лекота създаваш Красота. Радвам се, че мога да се докосна до всичко истинско чрез теб. Благодаря!

Биляна

“Сексуална терапия” ми помогна да разбера още по-добре тялото си и отношенията си с него. Това означава още по-голямо щастие за мен и партньора.
Твоите тренинги ми потвърдиха, че майка ми ми е най-милата и добра приятелка и че винаги ме е учила като теб да бъда щастлива и е искала най-доброто за мен.
Щастлива съм много.

Галя

Наистина нямам думи да опиша начина, по който тези уебинари ме промениха. Още на следващия ден усещах нещо различно в себе си. След края на уебинарите и особено практиките третия ден усетих едно леко чувство в областта на матката, а до сега там усещах едно тежко и неприятно чувство. Виках, освободих се, оставих срама и всичко друго негативно, което свързвах със секса. Чувствам се различна жена по-сексуална, много блокажи вътре в мен просто изчезнаха.

Мария
КУПИ КУРСА СЕГА

Запитвания и помощ за онлайн курсове  – payments@natalia.bg (отговор очаквайте всеки делничен ден между 11:00ч. и 19:00ч.)