и Наталия Кобилкина представят обучение на тема...

Аз съм скъпа жена – от пепеляшка в кралица

/онлайн курс/

Водещ: Наталия Кобилкина

Замисляли ли сте се, че често към нас се обръщат със "скъпа"…

Наистина ли сме скъпи? Наистина ли се чувстваме такива и получаваме онова отношение към себе си като към нещо ценно и важно?

Опитай да осъзнаеш твоето отношение към тази дума: "скъпа". Кажи няколко пъти на глас: аз съм скъпа, аз съм скъпа, аз съм скъпа!

Усети ли го? Какво чувстваш?

Когато правих тази практика, направо ми се доплака и си казвах:

 • Не съм от тази класа;
 • Родена съм като пепеляшка и такава ще си остана;
 • Нямам богати родители;
 • Със сигурност не съм "Мис Вселена";
 • Всичко, което съм получила, е дошло с много труд.
ЗАПИШИ СЕ СЕГА

В моето училище винаги имаше деца, които просто са били перфектни, перфектно се обличаха, перфектно пишеха и всичко им беше както трябва.

Аз не бях от тях, винаги с всичко се цапах и дрехите ми бяха постоянно в петна, пиша с много грозен почерк.

Така почти спрях да мечтая един ден да съм сред тези перфектни, скъпи жени.

Много работих за това, четох, ходих постоянно по семинари и крачка по крачка вървях към това. И се получи! Мога смело да кажа, че в момента се чувствам скъпа жена, както като жена, така и като човек, като специалист. И другите ме приемат така.

Какво промених? Имам същите килограми, не по-богати родители и грозен почерк, но моето мислене е коренно различно и то е довело до това усещане да бъдеш скъпа!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

С какво ще работим:

 • Стратегия от пепеляшка в кралица;
 • Как да промениш съдбата си;
 • Как да продаваш себе си наистина скъпо;
 • Как да бъдеш успешна като специлист и жена;
 • Как да получаваш скъпи подаръци и пътувания;
 • Как да постигнеш красив живот;
 • Преобръщане на 180 градуса;
 • Пълна промяна и смелите мечти;
 • Смяна на енергийното ниво.

БОНУС!
Ако правилно спазвате всички практики, ще получите подарък на по-голяма цена от курса

shadow-ornament

Цената на курса:

197лв .

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

За информация и при проблеми:
payments@natalia.bg

shadow-ornament

Може би това e нещотo, което ти за първи път ще направиш за самата себе си.

Самото купуване на нещо за себе си ще ви вдигне – това вече е резултат!

Бъдетe готови да отидете на фризьор и гримьор! Бъдетe готови към промени и трансформации!

Ти си номер едно! Ти си скъпа и ти заслужаваш високо заплащане за своята работа, уважително отношение от шефа и клиентите, обожаване от мъжете и разбира се скъпи подаръци от Вселената!

Добре дошла в клуба на Скъпите!

ЗАПИШИ СЕ СЕГА

Този уебинар беше изненада за мен, три сутрини със захлас изгледах видеата. Сега съм на вълна да повишавам цената си :)) и вчера вечерта един познат милионер ми казва, че строи нов комплекс, а аз още съм в старо жилище. Не се възползвах от ситуацията / не се сетих/ 🙁 , но пък си давам сметка, че започнаха предложения... и повече пари 🙂


Благодаря, че имам възможността да се докосна до това знание и светлина, скоро със сигурност ще е на някой семинар на живо.

- Теодора
shadow-ornament

Здравей Наталия, бих искала да споделя какво ми се случи по време на тези прекрасни уебинари от Принцеса към Кралица. Първото впечатление е, че изведнъж станах по-уверена, по-усмихната, разговарям с всички хора без да се притеснявам, задавам въпроси, оставят ми повече бакшиши.


След разговор с шефа ми, който не ми беше платил на датата, той ми призна по-късно, че се е почувствал много неудобно. Плати ми за единия ден малко повече.


Друго, което се случи в личен план: мъжът ми, за когото се омъжих преди 3 месеца и който много обичам, ми се обади вечерта и говорихме около час и половина по телефона. Обикновено разговорите ни са 10-15 мин. Чакам го да си дойде всеки момент, чака си визата, за да си дойде в Лондон при мен. Направи ми впечатление, че мъжете ме гледат с очарование и удоволствие.


Също така ми направиха индиректно предложение за работа в салон за красота.


Преди време си мечтаех да има повече семейни терапевти, за да бъдат спасени повече бракове и връзки, защото много хора не знаят и нямат информацията за това, че нещата могат да се оправят - те просто си живеят така. Изключително много благодаря за помощта.

- Лилия
shadow-ornament

Изживяването е незаменимо и неповторимо.


Значката , за мен е магична , направи ме по-отговорна , самоуверена и смела във всичко, което правя.
Техниките , които правихме и продължавам да упражнявам най -отговорно отключиха в мен позабравените женски начала и възможността отново да преоткрия себе си и да развивам моето шесто чувство. Тази ми женска страна придоби нови светове.Слушах отново и отново уебинара и откривах още неща, прочетох безплатните ти книги и съм безкрайно щастлива да открия, че със съпруга ми сме в една прекрасна жива връзка.
Сега правя упражненията и за мъдра жена, как да бъдем щастливи и да имаме незабравим секс.


Благодаря ти за всичко, не мога да изкажа с думи радостта си и щастието.

- Мария
shadow-ornament

Още след първата вечер на семинара ми писа като съобщение на фейсбук американка, към която се бях обърнала преди месеци да направи редакция на книгата ми. Даде ми висока цена, която към момента е отвъд моя бюджет.


Добрата новина е, че ще ми даде обратна връзка за първата глава безплатно.
Винаги в такива ситуации моята първосигнална реакция е: как да намеря парите?


Аз съм от хората, които никога не предоговорят цена и по-скоро биха взели назаем, отколкото да поискат от някого да направи нещо на по-ниска цена заради мен.


Обмислям стратегия как да мога да договоря прекрасна цена за редакцията на книгата си, която да е в полза и на двете страни на база ценности или да намеря издателство, което да плати цената на редакцията вместо мен. Въртят ми се идеи, които досега никога не са ми хрумвали.


Вярвам, че уебинарът ми е дал познанието и инициацията да общувам лично и професионално на ниво ценности. Никога досега не бях се замисляла, че освен пари в преговорите с някого можеш да предложиш и други разменни показатели.

- Галя
shadow-ornament

Заспивах всяка вечер като Пепеляшка, до този момент, в който започнах да се събуждам Кралица. Чувството да нося силата, величието на една жена, като корона на главата ми дава увереността, че мога да постигам всички свои желания. Това не може да се опише, трябва да се почувства!


Благодаря ти, че споделяш с нас!

- Стефка

Семинарът "Аз съм богата жена - от Пепеляшка е Кралица" ми помогна да подредя желанията си в живота, които ще ме доведат до щастие. Даде ми осъзнаване, че мога всичко, стига да искам и правилно да определя колко е важно то за другите и за мен, каква ценност дава на мен и на околните. Мотивира ме и ме вдъхнови. Помогна ми да се престраша да си поисквам от хората.

- Петя

Уебинарът "Аз съм скъпа жена" ми беше от голяма необходимост и полза, защото получих много ценни насоки, по теми, които ме интересуват. Разбрах, че не се продавам правилно, и на правилните клиенти. Ценя се, но това, което мога да предложа явно не е важно за хората, на които го предлагам. Мисля също и че съм се надценила малко в преценката за себе си, затова имам да работя и в тази сфера. Като цяло мога да кажа, че този уебинар дойде при мен точно на време

- Мария