Московска Академия  за женственост и сбъдване мечти!

Любими дами,този семинар е част от обучението на български тренъори по танц Мандала, което е 10 дни.За вас сме избрали два дни от това обучение, които са вълшебни!
Обичаш ли своята женска същност и знаеш ли как с лекота да привличаш, това за което копнее твоята женска душа?

shadow-ornament

Нашата цел - вие самите да бъдете хармонични, красиви личности - и физически, и психически и да имате разкошен живот.

Какво ще правим?:

Изчистване на блокажи в нашата матка и сърце. Живот в хармония.
Тънкости при сформиране на намеренията ни и как да станем вълшебници на своя живот
Повишаване женското ни самочувствие.  Много Женски практики,   ще  наслаждаваме с практики в спа центъра. Ако искате мъж, ще го привлечете. Ако искаш дете ще го поканиш в живота си и още много красиви неща

Доверете ни се 🙂

Академията за треньори по Мандала се провежда в два модула. Във втория модул се държи изпит. Сертификат се получава след втория модул. Подготовката е много сериозна и веднага може да започнете преподаване.

"Безкрайно съм щастлива от факта че присъствах на тези два вълшебни дни с Наталия Илюшко . Научиха ме на много интересни и "работещи" практики, промениха живота ми Организацията беше много добра, търпението им огромно. Много можещи, знаещи, помагащи прекрасни жени.Благодаря за индивидуалното отношение към всяка една от нас, благодаря за вниманието, ценните съвети, приятните дни които изживяхме в лекота, веселие и творчество!
От цялото си сърце им пожелавам късмет и Благодат!- В. С.

Стойност на 2 дни семинар и наслада : 700 лв

/с включени 2 нощувки и храна, луксозен спа център/

shadow-ornament

РЕГИСТРАЦИЯ

shadow-ornament

За информация и записване:


Диана Дончева
тел.: 0888 816 101

Май

17

  • Място на провеждане: 5 звездния Пирин голф
  • Начало: 17 Май в 11ч
  • Завършване: 18 Май в 19 ч

ВАЖНО! Платена сума в деня на семинара е с 20% по-висока. Сумата не се връща и не се прехвърля за друго събитие! (Важи само при сформирана група)

Какво е практиката?

Прекрасни жени, вече почти 4 години обучените от нас водещи помагат на жените в България с танц Мандала. Видях колко много помага на всички нас и затова направихме възможно да се обучат повече дами в България, които да разпространяват тази красива практика в цялата ни страна. Първите ни тренъори се обучиха при Натали Вита, а след това поканихме нейната учителка - Натали Илюшко, една от трите най-добри в Русия.

Тя ще ви въведе в тайнстовото: на комбинация от женски практики от древността, които те обръщат към теб, възможност да почувстваш тялото си по нов начин. Това е телесна психотерапия. Това са нашите намерения, желания и лесното им материализиране. Учим се да разбираме енергиите, да ги направляваме чрез много сериозна подготовка, която ти дава възможност да преподаваш и женски практики.