Московска Академия за треньори - женски практики и танц "Мандала"

Мечтаеш ли да помагаш и сбъдваш мечтите на жените, като треньор по танц"Мандала"?
Обичаш ли своята женска същност и искаш ли да преподаваш женски практики?Искаш ли да имаш удовлетворяваща те работа и много свободно време?
Искаш ли да промениш живота на стотици жени?

shadow-ornament

Какво е практиката?

Прекрасни жени, вече почти 4 години обучените от нас водещи помагат на жените в България с танц Мандала. Видях колко много помага на всички нас и затова направихме възможно да се обучат повече дами в България, които да разпространяват тази красива практика в цялата ни страна. Първите ни тренъори се обучиха при Натали Вита, а след това поканихме нейната учителка - Натали Илюшко, една от трите най-добри в Русия.

Тя ще ви въведе в тайнстовото: на комбинация от женски практики от древността, които те обръщат към теб, възможност да почувстваш тялото си по нов начин. Това е телесна психотерапия. Това са нашите намерения, желания и лесното им материализиране. Учим се да разбираме енергиите, да ги направляваме чрез много сериозна подготовка, която ти дава възможност да преподаваш и женски практики.

Нашата цел - вие самите трябва да бъдете хармонични, красиви личности - и физически, и психически, защото ако имате вътрешни проблеми, всичко това ще ви попречи да бъдете неутрални и няма как да помагате на другите.

Какво ще правим?:

Вие като личност! Вашата енергия, хармонизиране. Построяване на тялото
Енергиите, управление и къде трябва да внимаваме
Как да подсигурим залата
Тънкости при сформиране на намерения
Работа с група и различни клиенти. Как да говорим пред публика
Женски практики,       Маркетинг.....
Преди да кандидатствате за това обучение, помислете доколко вие наистина сте готови да се промените, да СЛУЖИТЕ на другите, да бъдете любящи и приемащи не само на тренинга, но и в реалния си живот.

Академията за треньори по Мандала се провежда в два модула. Във втория модул се държи изпит. Сертификат се получава след втория модул. Подготовката е много сериозна и веднага може да започнете преподаване.

"Безкрайно съм щастлива от факта че Диана Ананда, Наталия Кобилкина и Наталия Илюшко са мои учители. Научиха ме на много интересни и "работещи" практики, промениха живота ми Организацията беше много добра, търпението им огромно. Много можещи, знаещи, помагащи прекрасни жени.Благодаря за индивидуалното отношение към всяка една от нас, благодаря за вниманието, ценните съвети, приятните дни които изживяхме в лекота, веселие и творчество!
От цялото си сърце им пожелавам късмет и Благодат!- В. С.

ВАЖНО! За информация и да запазите мястото си за Академията, моля обадете се на Диана 0888816101

ЦЕНА НА МОДУЛ: 1270 лв

/извън град София са включени спане и храна/

shadow-ornament

РЕГИСТРАЦИЯ

shadow-ornament

Май

14

  • Място на провеждане на първи модул: гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91, Be You Център
  • Начало на модул I: 13 - 14 май
  • Индивидуално обучение на стойност: 950 лв

За информация и записване:


Диана Дончева
тел.: 0888 816 101

Май

15

  • Място на провеждане на втори модул: Пирин голф
  • Начало на модул II: 15 Май
  • Завършване на модул II: 19 Май

За информация и записване:


Диана Дончева
тел.: 0888 816 101

ВАЖНО! Платена сума в деня на семинара е с 20% по-висока. Сумата не се връща и не се прехвърля за друго събитие! (Важи само при сформирана група)