и Наталия Кобилкина представят обучение на тема...

Онлайн курс

КЛАСНАТА ЖЕНА
/Скъпа жена 2/


Водещ: Наталия Кобилкина

Има жени и ЖЕНИ!

Има жени, заради които мъжете правят подвизи. Жени, които имат силата да постигат своите мечти, но и успяват да запазят своята женственост и красота.

Има жени, за които мъжете бързат да се оженят, защото повече от всичко се страхуват да не я изгубят.

За тези жени в миналото мъжете са се предизвиквали на дуели и са правили войни.

В днешно време на тези жени мъжете се възхищават, обожават ги и искат да ги направят истински щастливи.

Класната жена винаги има свита от обожатели и тя често сменя съпрузите си, защото всеки мъж, който поне малко е бил до нея, иска да я има завинаги до себе си.

Какви са тайните на класните жени?

 • Те не чакат да срещнат богат мъж, който ще ги направи класни. Първо създават себе си сами и чак след това мъжете започват да искат да бъдат с тях.
 • Те са най-желаните и най-търсените жени на брачния пазар. Тъкмо тя се разделя и напуска един мъж и веднага се появява опашка от нови, желаещи да бъдат с нея.
 • С годините тя става все по-привлекателна и независимо от възрастта мъжете искат да бъдат с нея, големи компании искат да работят с нея, а клиентите я помнят и почитат цял живот.

Такива жени СЪЗДАВАТ САМИТЕ СЕБЕ СИ!

Как да създадем себе си?
Не става въпрос само за тяло и красива визия. Ако зад визията не стои покритие от енергия, тя няма никакво значение.

НИЕ ЩЕ СЪЗДАДЕМ ТВОЯ ЦЯЛОСТЕН ОБРАЗ!

Ще работим с теб и ще променяме всичко - от убежденията до косата!

Какво ще правим:

 • Ще разглеждаме тактиките и стратегиите на класните жени;
 • Ще разглеждаме какви модели и установки те провалят сега;
 • Ще научиш как да се усещаш отвътре като специална жена;
 • Ще ти дам техники за привличане на класни мъже;
 • Ще разкрия тайната как да задържиш и да развиеш своя мъж;
 • Ще разбереш как да бъдеш единствена за него;
 • Ще научиш какво да правиш, ако се появи любовница и как да върнеш своя мъж.

Програма:

 • Първата вечер ще работим с изчистващи практики , за да подготвим полето.
 • Втората вечер ще правим привличащи практики, ще разбереш как да продаваш себе си скъпо и да създадеш свита от класни мъже.
 • Третата вечер ще се учим на сексуални практики и ще правим пълна промяна на визията ти! Бъдете готови да станете коренно различни.

След всяка вечер ще давам трудни домашни, но точно те ще направят реална промяна в живота ти! Така че бъди готова да скочиш в новата класа!

Това е зареждащ курс за всички жени,
които искат да вдигнат класата си!

Цена:

199 лв.

ЗАПИШИ СЕ ТУК
shadow-ornament

За информация и при проблеми:

payments@natalia.bg

Вижте какво казват хората, преминали през това обучение:

Пиша точно след уeбинара "Класна жена". Чувствам се толкова заредена и красива, както никога, а благодарение на теб научих, че най-хубавите неща се случват, когато се отпуснеш. Гордея се, че заплатих уебинара, струва щастие, а то е безценно! През тези три дни с домашните падна голяма забава, флиртове, запознанства, смях! Мотивирана съм да правя все такива откачени неща! Научих се и да обичам и ценя себе си след уебинара "Как да обичам себе си?" - тогава, да бъда честна, бях много зле, но се появи ти и просто ми даде глътка живот. След караници и след болка ти ме излекува напълно! Само една година работа, а се чувствам прекрасно - надявам се все така да продължавам да се развивам! Искам да ти кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ, че те има и че те намерих! Животът ме обича, щом ме срещна с теб!

Семинарът "Класната жена", както и всички твои събития, на които съм била, ми действат изключително съживяващо, сякаш започвам да гледам нещата в ежедневието си от много повече ъгли, много по-зряло, приемащо и най-вече със спокойствие. Смятам, че помагаш на всички, които те гледат, не само с нещата, които казваш и на които ни учиш, но и изобщо като те наблюдаваме: начина, по който говориш, изглеждаш, движиш се, начина, по който обичаш това, което правиш, искреността и автентичността ти. Понякога чак ми е ставало едва ли не "неудобно", че всички ние черпим от твоята енергия и се зареждаме след събитията ти. После се замислям, че най-вероятно ти пък се зареждаш като виждаш, че нещата, които правиш, работят за нас и имат реална стойност за подобряването на живота ни. Вярвам, че е така!

Мария

Семинарът "Класна жена" ми помогна да разбера по-добре природата на мъжете и да осъзная системни грешки, които правя в своите връзки. Благодаря за прекрасните съвети!

Ани

Здравей, Наталия,

Бях на уебинара "Скъпата жена 2" и много ми хареса. Беше много полезен за мен, особено духовната част с егото. За мен e безценен опит да присъствам на твоите уебинари защото са прекрасни и ти си чудесен професионалист. Благодаря!

Иванка