и Наталия Кобилкина представят двудневно обучение на тема...

VIP тренинг

Щастлива Жена (Гейши 1)


Водещ: Анна Нуржан /Школа  на Лариса Ренар

гр.София и гр. Варна

 

Научете каква е тайната на Щастливата жена, как да обичате безусловно и как да бъдете обичани, и как с лекота да живеете в хармония със своите чувства и емоции.

За какво е това обучение...

Какво значи женственост? Женствеността е нещо, което идва отвътре, което се ражда заедно с женската природа. Женствеността - това е проява на женската енергия.

Не е тайна, че ние живеем в мъжки свят, където жената често е принудена да бъда силна, да се бори, за да постига своите цели и да има успех в работен план. Това е една от причините ние да губим своята енергия и връзка с женското АЗ. Заедно с това ние губим способността да се чувстваме живи и щастливи. Добрата новина е, че истинската жена успява, без да се бори като използва само своята женска сила!

 Истинската жена е щастлива жена, която излъчва радост и светлина. В нея е балансирано желанието да даваш и да получаваш. Мъжете, при общуване с тази жена, се чувстват щастливи и успешни, и проявяват мъжките си качества.

Основният критерий, че ти си истинска жена е да имаш способност да обичаш безусловно и да бъдеш обичана, да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да бъде постигнато само от жена, която е свободна от своите страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска, и получава. Най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!

 Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красотадостойнство и женственост. Истинската жена притежава уникалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите, да обича и да приема себе си и своя партньор. Тя има вътрешна дисциплина, чувство за вкус и с уважение се отнася към своите чувства и желания. Всичко това й позволява да бъде щастлива. Ние ще ти разкрием тайната, която ще те направи истинска и желана жена!

Какво ще научите в това обучение?

 • Вътрешната женственост в теб или как да се почувстваш жена

  Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката?; Защо намалява женската енергия и как можем да се изпълним с нея?; Как да откриеш истинската жена в себе си?; Балансът между женската и мъжката енергия; Как да разбереш каква енергия преобладава в теб и как можеш да я контролираш?

 • Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения

  Техника за изчистване от страховете и комплексите; Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов; Ограничаващи убеждения: какви убеждения имате, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

 • Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост

  Четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална); Как да удовлетвориш основните потребности при мъжа: сексуални, физически, емоционални и интелектуални?; Начини да привлечеш и да запазиш мъжа до себе си; Стратегия как да се ожениш и да получиш покана за брак?; Техника „Получаване на подаръци”.

 • Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?

  Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов във твоя живот; Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен; Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.

 • Как да станеш богиня за любимия си човек?

  Ще научим техника “какво чувствам” и как да уважавам и изразявам чувствата си; Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора до теб и да получиш от него това, което искаш; Ще разбулим тайни: как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.

 • Изкуството на масажа (важи само за дневни групи)

  Един от талантите на всяка гейша бил да прави масаж, който може да превърне изморения мъж в див тигър. Ще научиш техниката “заземяване”, която е дошла при нас от тибетските масажи. Това ще ти позволи да подаряваш незабравими усещания на мъжете само с докосването на ръцете си.

  Този курс ще ти разкрие пътя към източника на твоята женска сила и интуиция, ще почувстваш хармония със себе си и ще се научиш да разбираш и да чувстваш мъжа до теб.

  В този тренинг са използвани западни съвременни знания в областта на семейната психотерапия и източни стари даоистки женски техники и практики.

За кого е предназначен този тренинг?

 • За тези, които искат да се научат да обичат и да бъдат обичани безусловно
 • За тези, които искат да научат да изграждат щастливи отношения със своя партньор и обкръжение
 • За тези, които искат да влезнат във вихъра на любовта и да вдигнат вибрацията на хармонията в своя живот
 • За жените, които искат да се освободят от страхове и комплекси и вярват, че заслужават най-хубавите неща в своя живот

Ето какво казват посетилите обучението...

Записване за предстоящи събития
shadow-ornament

Цена: 600 лв

ПРОМО цена: 500лв.
Двоен билет: 900лв.
+ ПОДАРЪК уебинарите с Анна Нуржан на стойност 100 лв

ВАЖНО! Ако групата е до 8 човека, обучението ще се проведе в един ден. Ако групата е над 8 човека, обучението ще се проведе в два дни.

Февруари

8

 • Място на събитие: гр. София, кв. Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 91, партер
 • Начало: 10:00
 • Край: 18:00

За информация:

Магдалена Братанова
clients@natalia.bg
тел.: 0893 220 801

ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ С КАРТА
ДВОЕН БИЛЕТ С КАРТА

Март

1

 • Място на събитие: гр. Варна, Гранд Хотел Димят
 • Начало: 10:00
 • Край: 18:00

За информация и ЗАПИСВАНЕ

Диана Дончева
diana@natalia.bg
тел.: 0888 816 101