и Наталия Кобилкина представят обучение на тема...

КУРС ЗА ПРИНЦЕСИ


Водеща: Наталия Кобилкина

Научи каква е тайната на това да бъдеш Принцеса, как да получаваш любов, грижа, подаръци, подкрепа и как с лекота да ги задържиш след като ги получиш.

Какво представлява това обучение?

Ти си родена като жена, принцеса, жрица, вълшебница и ако ти живееш през женската си енергия – всичко само ще идва при теб! Любов, грижа, подаръци, защита, подкрепа... ти просто отваряш ръцете и сърцето си и получаваш.

Обаче, ако не си даваш право да бъдеш жена и живееш през мъжката енергия – тогава нещата стават трудно! Тогава се бориш за оцеляване, работиш неуморно, сама си носиш тежките чанти и ядосано се питаш: къде са истинските, свестни мъже?

Понякога от трудности в детството, от нещастни връзки, от минал негативен опит, твоята нежна душа на принцеса е много наранена и се крие под дебела жабешка кожа. А ти чакаш принца да дойде, да те целуне и да те спаси от всичко това.

Лошата новина е, че той няма да дойде, ако ти не спасиш самата себе си!

Добрата новина е, че вече си изживяла доста болка и най-накрая си готова да извикаш на целия свят: Искам да съм ЖЕНА! Искам да съм ПРИНЦЕСА! Време е да сложиш красивата рокля на своята женственост!

За кого е предназначен този тренинг?

  • За тези, които искат да бъдат обожавани от любимия мъж, дори след много години брак
  • За тези, които искат да намерят правилния партньор и привлекат принца в живота си
  • За тези, които искат да подобрят социалния си живот и да работят за удоволствие, а не по принуда
  • За жените, които са готови да посрещнат чудесата на живота с отворено сърце и които искат да бъдат истински принцеси

Как ще протече това обучение...

Заповядай в нашия приказен свят на ПРИНЦЕСИТЕ! Тази вечер ще “заплитаме”много нежно и красиво нашата женска енергия, ще се подхранваме една друга и ще танцуваме в прекрасна енергия, ще правим красиви ритуали. Ще освобождаваме нашата женственост.

Важно! Има едно единствено условие, без което няма да ви допуснем на курса, независимо дали сте платили  - това е да бъдете с ДЪЛГА ПОЛА/РОКЛЯ! ПОЛА/РОКЛЯ ДО КОЛЯНОТО НЕ Е ДЪЛГА!

Това е необходимо, за да можем да съберем женската ни сила и да я насочим с нашите намерения! Заедно ще завихряме нашата енергия и ще ставаме истински Принцеси! Подгответе си намерение и помислете какво чудо искате да ви се случи след този курс и то ще се случи!

Цена на живо - 30 лв.
ПЛАТИ С КАРТА

Март

26

  • Място на събитие: гр. София, ул. Димитър Хаджикоцев 91
  • Начало: 19:00
  • Край: 21:00
shadow-ornament

За информация:

София Иванова

clients@natalia.bg
тел.: 0894 361 191

shadow-ornament

Ако формата за регистрация е изтекла, моля пишете на посочения имейл. Почивни дни - събота и неделя