и Наталия Кобилкина представят обучение на тема...

Изчистване на женското лоно – презареждане


Водещ: Наталия Илюшко /Москва, обучаваща тренъорите ни/


Прекрасни приятелки, Чувствам ви близки и затова така се обръщам към вас. За нас, жените,  най-важното нещо е да поддържаме чистота и красота в нашето женско лоно, защото тогава ние привличаме в живота си правилните партньори. Тогава се подготвяме правилно за забременяване, тогава ние сме здрави и щастливи.

Често обидата от бащите ни или от мъжете, неприятните сексуални изживявания, неудовлетворението и разочарованието от отношенията с другия пол, ни водят до замърсяване и разрушаване на нашето женско лоно.

Заедно с това ние унищожаваме най-ценното, което Вселената ни дава - своята сила на женственост.

За тази цел ние поканихме треньор от Русия. Тя също се казва Наталия и вече направи първата си група за изчистване и освобождаване на жената в нас във Варна и София чрез практиката "Мандала".

Получих уникална обратна връзка от нашите клиенти за Наталия като треньор и за целия процес, който се е осъществил. Жените споделиха, че за първи път след нейния семинар те са усетили своята женственост, освободили са се от болката и блокажите си и са се почувствали по коренно нов начин.

Това вдъхнови и мен, и искам заедно да минем през това преживяване на изчистване на женското лоно.

Наталия Илюшко е жена, която практикува древни женски практики повече от 20 години. Води групи по цял свят, учи се от световни учители.

Може би някой от вас вече е успял да усети уникалното влияние на женска трансформация Мандала при нашата прекрасна треньорка Диана Ананда.

Сега и ти имаш възможност да провериш тези мощни практики и техники.

Какво ще правим тази вечер?

Заедно ние ще се освободим от подтиснатите емоции на страх, които блокират нашия сексуален център и не позволяват жената да изразява своята чувственост.

Ние ще правим “огнени практики”, за да “изгорим” ненужното и да създадем ново чисто пространство в нашата матка. Това е много дълбока и красива практика.

По този начин ние ще вдинем енергията нагоре, ще активираме нашите женски чакри и енергията вътре в нас.

Живеейки през мъжката енергия в нас ние често се чувстваме изтощени, изморени или понякога  се разболяваме.

Затова имаме нужда да се освободим и да презаредим своето женско лоно - за да привлечем коренно нови партньори и ново ниво на отношенията в сегашната си връзка.

Само, когато сме изчистени, тогава е подходящия момент да почнем да работим с нашите мечти и намерения.

Ако правим намерения, когато сме претоварени, тогава ние ги постигнаме чрез мъжката си енергия на воля, а тогава нещата стават трудно и изтощително.

За нас,  жените, е важно да използваме женската енергия от нашето лоно за своите мечти, защото само тогава всичко става лесно и просто, като по магия.

Точно тогава цялата Вселена застава зад нас!

Заедно ние ще влезем в своята сила и ще се почувстваме заредени, здрави и свързани отвътре със своята женственост.

Цената на обучението: 30 лв

В пакет с Танц Мандала за любов, семейство и деца: 40 лв

Водещ: Наталия Илюшко  /с превод на български/

Важно! Моля ви, да не хапвате 2 часа преди семинара, да вземете постелка, спортни дрехи(спортен клин, блуза и чорапи) или дълга пола.


Важно! При плащане в  деня на събитието, има 20% увеличение на цената. Платена сума не се възстановява, освен в случаите, в които събитието се отменя поради несъбрана група.

Записване за предстоящи събития
arrow
shadow-ornament

Май

23

  • Място на събитие: гр. Варна /хотел Модус/
  • Начало: 17:30ч.
shadow-ornament

За информация и записване : Диана  - 0888 816 101

diana@natalia.bg

shadow-ornament

Запиши се тук за участие: