и Наталия Кобилкина представят...

Терапевтична академия за победители

Добре дошли в единствената по рода си в България Академия за победители!

Това е ВИП-проект, подходящ за хора, които искат мащаб и мощна промяна в живота си.  Девиз: тук ще отключиш своите крила и ще полетиш смело към своите мечти!

Създадох тази програма след моето лично преминаване през Випасана (10 дни на медитация и тишина), когато разбрах как хората сами се ограничават и не си позволяват да разгънат пълния си потенциал. Иска ми се хората да изхвърлят своите страхове, ограничения, съмнения и да видят, че техният живот може да е коренно различен и да е много щастлив.

Знам, че след тази академия животът на участниците никога няма да е същият. Можете да видите техните обратни връзки по-долу.

Какво да очакваш като резултат:

През годините, в които провеждахме тази академия, имаше хора, създали след нея бизнеси от световна величина. Други от участниците заминаха в чужбина, създадоха семейства, забременяха и родиха деца, коренно промениха отношенията си със своите партньори, увеличиха доходите си и много други чудеса.
Освен всичко, участниците създадоха помежду си уникални нови приятелства - начин да изтриеш старото и да изградиш новото си Аз.

На какво дължи успеха си Академията:

Академията за победители протича 7 дни, през които нямаш достъп до телефон, алкохол и цигари - само до твоята душа и сърце. Така ще видиш потенциала си и ще се срещнеш с най-големите си страхове!

Важно: Ние създаваме нови невронни връзки, които в дадения момент липсват в мозъка ти и тази липса е причината нещата да не се получават.

Например, ти искаш да имаш успешен бизнес, но никога преди не си имал пари и богатство и не вярваш, че можеш да ги имаш. Заедно ние правим практики, чрез които ти пресъздаваш нови вярвания и нови връзки, след което вече можеш да си представиш, че имаш това, което искаш.

Това не е лесен процес, но е мощен фундамент за живота, който наистина искаш! Всички треньори имат над 10 годишен опит  и осигуряват качествени знания и упражнения.

Целият екип влагаме цялото си сърце в този проект и избираме само 30 човека на година, които биват приети в Академията.

За кандидатстване:

1. Вие сте психически и физически здрав.
2. Имате цели и намерения, с които искате да работите на 100%
3. Задължително е да сте изкарали ВИП-Гейши, за да участвате в академията. 

Кандидатствай ТУК

Анкетата се попълва в Word формат. Изпратете я попълнена на clients@natalia.bg, з аедно със CV и две снимки (профил и анфас). За да получите сертификат от нашия център е задължително да преминете през всички дни на обучението, както и да спазвате всички правила и условия. Този курс преди всичко е работа над личността на самия човек и работа с другите хора и след това на професионалните навици и умения.

Само след получаване на одобрение, можете да направите плащане.

Дати и програма на обученията

Дати на обучението

 • Начало: 2 Август 2019 г.
 • Край: 9 Август 2019 г.
 • Къде: Пирин Голф & СПА***** до Банско

Основният водещ е Наталия Кобилкина , но за някои отделни теми ще бъдат поканени и други треньори, които са специалисти в конкретни теми.  Плащането може да бъде направено в брой в нашия офис или по банков път.

Цена: 


3000 лв. сега само за 2500 лв. до 21 юли


от 22 юли 3000 лв.


Двоен билет: 4500 лв.
+
 Подарък Маратон за Желания

Цената включва:

 • Семинар 7 пълни дни с Наталия Кобилкина и треньори на акедемията
 • Настаняване в хотел 5* в двойна стая
 • Храна 3 пъти на ден
 • Използване на СПА
 • Паркинг
 • Сертификат и изненади
 • В цената не е включен транспорт, но ще съдействаме, за да се уговорите да пътувате с някого от участниците.

Програма на обучението:

 • Любов към себе си;
 • Здравето и смъртта;
 • Отношения с родители и деца;
 • Отношения с партньорите ни;
 • Лекуване на травми;
 • Богатство и пари;
 • Сексуалност и вътрешна свобода;
 • Мисия и за какво съм тук.

Всеки ден стартира с медитации. Следват закуска и практики, малко време за СПА и почивка , завършваме с вечерни терапевтични групи и много изненади.

Всеки път академията е различна, защото хората идват с различни теми, а този бутиков формат винаги е адаптиран към нуждите на група.

arrow

Следвай мечтите си и промени този свят! Ти го можеш! Аз вярвам в теб!


Записване

Изпратете своите документи за кандидатстване и снимки на

София Иванова

clients@natalia.bg

тел.: 0894 361 191

За Варна, Бургас и др.

Диана Дончева

diana@natalia.bg

 0888 816 101

Виж още обратни връзки:

Скъпа Наталия,

Благодаря на теб и на прекрасния ти екип за любовта, подкрепата и професионализма да давате най- доброто от себе си и да преобразявате хората в любов и светлина.

Академията за победители ми даде много повече отколкото очаквах, аз разбивах страхове и прегради, които сама бях изградила и ме спираха да бъда това, което съм и винаги съм искала да бъда! Срещнах прекрасни стойностни, духовни и интересни хора от целия свят и си тръгвам от академията с изпълнено с любов и благодарност сърце!

Не спирай да правиш това, което можеш най-добре!

Бъди благословена!

Петя

Вземи най - новия Маратон!

Виж тук!

Вземи Уебинар "Стани победител"

Виж тук!