и Наталия Кобилкина представят...

Терапевтична академия за победители

Добре дошли в единствената по рода си в България Академия за победители!

Това е ВИП-проект, подходящ за хора, които искат мащаб и мощна промяна в живота си.  Девиз: тук ще отключиш своите крила и ще полетиш смело към своите мечти!

Създадох тази програма след моето лично преминаване през Випасана (10 дни на медитация и тишина), когато разбрах как хората сами се ограничават и не си позволяват да разгънат пълния си потенциал. Иска ми се хората да изхвърлят своите страхове, ограничения, съмнения и да видят, че техният живот може да е коренно различен и да е много щастлив.

Знам, че след тази академия животът на участниците никога няма да е същият. Можете да видите техните обратни връзки по-долу.

Какво да очакваш като резултат:

През годините, в които провеждахме тази академия, имаше хора, създали след нея бизнеси от световна величина. Други от участниците заминаха в чужбина, създадоха семейства, забременяха и родиха деца, коренно промениха отношенията си със своите партньори, увеличиха доходите си и много други чудеса.
Освен всичко, участниците създадоха помежду си уникални нови приятелства - начин да изтриеш старото и да изградиш новото си Аз.

На какво дължи успеха си Академията:

Академията за победители протича 7 дни, през които нямаш достъп до телефон, алкохол и цигари - само до твоята душа и сърце. Така ще видиш потенциала си и ще се срещнеш с най-големите си страхове!

Важно: Ние създаваме нови невронни връзки, които в дадения момент липсват в мозъка ти и тази липса е причината нещата да не се получават.

Например, ти искаш да имаш успешен бизнес, но никога преди не си имал пари и богатство и не вярваш, че можеш да ги имаш. Заедно ние правим практики, чрез които ти пресъздаваш нови вярвания и нови връзки, след което вече можеш да си представиш, че имаш това, което искаш.

Това не е лесен процес, но е мощен фундамент за живота, който наистина искаш! Всички треньори имат над 10 годишен опит  и осигуряват качествени знания и упражнения.

Целият екип влагаме цялото си сърце в този проект и избираме само 30 човека на година, които биват приети в Академията.

За кандидатстване:

1. Вие сте психически и физически здрав.
2. Имате цели и намерения, с които искате да работите на 100%
3. Задължително е да сте изкарали ВИП-Гейши, за да участвате в академията. 

Кандидатствай ТУК

Анкетата се попълва в Word формат. Изпратете я попълнена на clients@natalia.bg, з аедно със CV и две снимки (профил и анфас). За да получите сертификат от нашия център е задължително да преминете през всички дни на обучението, както и да спазвате всички правила и условия. Този курс преди всичко е работа над личността на самия човек и работа с другите хора и след това на професионалните навици и умения.

Само след получаване на одобрение, можете да направите плащане.

Дати и програма на обученията

Дати на обучението

 • Начало: 10 Декември 2018 г.
 • Край: 17 Декември 2018 г.
 • Къде: Пирин Голф & СПА***** до Банско

Основният водещ е Наталия Кобилкина , но за някои отделни теми ще бъдат поканени и други треньори, които са специалисти в конкретни теми.  Плащането може да бъде направено в брой в нашия офис или по банков път.

Цена: 2000 лв.

Цената включва:

 • Семинар 7 пълни дни с Наталия Кобилкина и треньори на акедемията
 • Настаняване в хотел 5* в двойна стая
 • Храна 3 пъти на ден
 • Използване на СПА
 • Паркинг
 • Сертификат и изненади
 • В цената не е включен транспорт, но ще съдействаме, за да се уговорите да пътувате с някого от участниците.

+ ПОДАРЪК  запис от Академия нов живот - 10 сесии

Програма на обучението:

 • Любов към себе си;
 • Здравето и смъртта;
 • Отношения с родители и деца;
 • Отношения с партньорите ни;
 • Лекуване на травми;
 • Богатство и пари;
 • Сексуалност и вътрешна свобода;
 • Мисия и за какво съм тук.

Всеки ден стартира с медитации. Следват закуска и практики, малко време за СПА и почивка , завършваме с вечерни терапевтични групи и много изненади.

Всеки път академията е различна, защото хората идват с различни теми, а този бутиков формат винаги е адаптиран към нуждите на група.

arrow

Следвай мечтите си и промени този свят! Ти го можеш! Аз вярвам в теб!


Записване

Изпратете своите документи за кандидатстване и снимки на

Магдалена Братанова

clients@natalia.bg

тел.: 0893 220 801

За Варна, Бургас и др.

Диана Дончева

diana@natalia.bg

 0888 816 101

Виж още обратни връзки:

Скъпа Наталия,

Благодаря на теб и на прекрасния ти екип за любовта, подкрепата и професионализма да давате най- доброто от себе си и да преобразявате хората в любов и светлина.

Академията за победители ми даде много повече отколкото очаквах, аз разбивах страхове и прегради, които сама бях изградила и ме спираха да бъда това, което съм и винаги съм искала да бъда! Срещнах прекрасни стойностни, духовни и интересни хора от целия свят и си тръгвам от академията с изпълнено с любов и благодарност сърце!

Не спирай да правиш това, което можеш най-добре!

Бъди благословена!

Петя

Академията за победители промени живота ми, и го обърна на 360 градуса. Там се научих да се приемам такава каквато съм там научих, че никой не е идеален и че няма такова нещо като “идеален човек”.

Научих, че всеки човек е съвършен в несъвършенството си, научих, че първо аз трябва да се приема и да се обикна, за да ме приемат и обичат всички останали. Научих се да поставям граници.

След академията напуснах работата, която мразех, преместих се да живея в друга страна и приключих връзка, която знаех, че не е подходяща за мен, но не исках да го призная пред себе си. Завърших курс за фитнес инструктори и разбрах, че това е моето призвание и това е нещото, с което искам да се занимавам.

Искам да участвам като асистент в Академията, защото знам колко много тя промени моя живот, защото видях трансформацията на всички участници в академията, защото това бяха най-смислено вложените от мен пари и защото искам да видя как все повече хора се осъзнават и искат да променят живота си.

Защото искам да виждам повече щастливи и удовлетворени хора, защото светът ще бъде много по-добър, ако в него има повече хора, които са в своята мисия, които работят и правят това, което им доставя удоволствие, и аз искам да бъда част от този процес, и да помогна на хората заедно с целия екип на академията, защото знам колко много работа стои зад всичко това.

Готова съм да дам всичко от себе си, да забравя за всичко и да се отдам изцяло на процеса, на 101%.

Светла

Искам да благодаря на Наталия и целият екип за всичко, което са направили за мен. Нямах никакви предразсъдъци към нея, защото не живея в България и дори не бях чувала за нея. Отидох на един неин семинар във Виена и тя промени живота ми от тогава. Нещата се случват по- лесно, аз пак гледам позитивно на живота, а с това и аз започнах да се чувствам щастлива. Тази академия за победители ме срещна с прекрасни хора, а интуицията на Наталия, без проблеми стигаше винаги до корена на проблемите на всички нас , а след като осъзнахме чутото, тя имаше и най- подходящата за нас техника, за да ги премахнем. Блокажите вече ги няма, а аз гледам усмихната, напред към своето бъдеще. Благодаря ти Наталия, за това, че си избрала да помагаш на хората, за това, че помогна на мен.
Моля те продължавай с това. Прекрасна си!

Даниела Мутафова

Побеждаваш, като преодоляваш страхове и вътрешни блокажи. Аз заобечам имената си, с цалото си сърце , с пълна сила. Аз винаги съм обичала мама много но сега още повече , обожавам моуто семейство. Благодарна съм им , че са ме създали, обичат ме, дали са много, идват с отворено сърце и ме подкрепят, обичат, вярват в мен. Благодаря ти мамо за живота, който ми даде и запази себе си и семейството ни цяло, за да израстнем аз и сестра ми в любов и подкрепа.
Благодаря ти татко, че печели пари, през годините, за да имаме нашето задружно семейство, че бе до мама и много я обича, танцува с нея, бе с нас на празници и ходи с нас по почивки, който осигури нашето жилище , голям дом, където израснах с любов, обич и грижа.

Миглена