и Наталия Кобилкина представят обучение на тема...

КУРС ЗА ПРИНЦЕСИ


Водеща: Наталия Кобилкина

Научи каква е тайната на това да бъдеш Принцеса, как да получаваш любов, грижа, подаръци, подкрепа и как с лекота да ги задържиш след като ги получиш.

Какво представлява това обучение?

Ти си родена като жена, принцеса, жрица, вълшебница и ако ти живееш през женската си енергия – всичко само ще идва при теб! Любов, грижа, подаръци, защита, подкрепа... ти просто отваряш ръцете и сърцето си и получаваш.

Обаче, ако не си даваш право да бъдеш жена и живееш през мъжката енергия – тогава нещата стават трудно! Тогава се бориш за оцеляване, работиш неуморно, сама си носиш тежките чанти и ядосано се питаш: къде са истинските, свестни мъже?

Понякога от трудности в детството, от нещастни връзки, от минал негативен опит, твоята нежна душа на принцеса е много наранена и се крие под дебела жабешка кожа. А ти чакаш принца да дойде, да те целуне и да те спаси от всичко това.

Лошата новина е, че той няма да дойде, ако ти не спасиш самата себе си!

Добрата новина е, че вече си изживяла доста болка и най-накрая си готова да извикаш на целия свят: Искам да съм ЖЕНА! Искам да съм ПРИНЦЕСА! Време е да сложиш красивата рокля на своята женственост!

За кого е предназначен този тренинг?

  • За тези, които искат да бъдат обожавани от любимия мъж, дори след много години брак
  • За тези, които искат да намерят правилния партньор и привлекат принца в живота си
  • За тези, които искат да подобрят социалния си живот и да работят за удоволствие, а не по принуда
  • За жените, които са готови да посрещнат чудесата на живота с отворено сърце и които искат да бъдат истински принцеси

Как ще протече това обучение...

Заповядай в нашия приказен свят на ПРИНЦЕСИТЕ! Тази вечер ще “заплитаме”много нежно и красиво нашата женска енергия, ще се подхранваме една друга и ще танцуваме в прекрасна енергия, ще правим красиви ритуали. Ще освобождаваме нашата женственост. Важно!

Има едно единствено условие, без което няма да ви допуснем на курса, независимо дали сте платили  - това е да бъдете с ДЪЛГА ПОЛА! НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТ НА СЕМИНАРА БЕЗ ДЪЛГА ДО ПОДА ПОЛА!ПОЛА ДО КОЛЯНОТО НЕ Е ДЪЛГА!

Това е необходимо, за да можем да съберем женската ни сила и да я насочим с нашите намерения! Заедно в ще завихряме нашата енергия и ще ставаме истински Принцеси! Подгответе си намерение и помислете какво чудо искате да ви се случи след този курс и то ще се случи!

Водеща: Наталия Кобилкина

Цена: 50 евро
Цена за двама: 80 евро
В пакет с "Изобилие": 100 евро
shadow-ornament

Записване за предстоящи събития
shadow-ornament

Юли

13

  • Място на събитието: Барселона, Hotel Cathedral Barcelona, Carrer dels Capellans 4
  • Начало: 16:00
  • Край:18:00

За информация записване:

Аксения
0034 655 222 786
asia-5908@hotmail.com


ПЛАТИ С КАРТА
ПЛАТИ ЗА ДВАМА
ПЛАТИ ЗА ПАКЕТ