Академия за треньори - Женска трансформация с "Мандала"

Научи се как да бъдеш треньор по Българският танц  Мандала!

Мечтаеш ли да станеш треньор по танц"Мандала"?
Обичаш ли своята женска същност? Искаш ли да имаш удовлетворяваща те работа и много свободно време?
Искаш ли да промениш живота на стотици жени?

shadow-ornament

Какво е практиката?

Прекрасни жени, вече почти 4 години преподавам в България танц Мандала. Видях колко много помага на всички нас и затова направихме възможно да се обучат повече дами в България, които да разпространяват тази красива практика в цялата ни страна. Първите ни тренъори се обучиха при Натали Вита, а след това поканихме нейната учителка - Натали Илюшко, една от трите най-добри в Русия. Тя ще ни въведе в тайнстовото: на комбинация от женски практики от древността,това е медитация, която те обръща към теб, и дава възможност да почувстваш тялото си. Това е телесна психотерапия. Това са нашите намерения, желания и лесното им материализиране. Учим се да разбираме енергиите.

Това е една възможност през тялото и чрез движение да осъзнаеш себе си като жена, какво ми пречи да се чувствам Жена с главна буква.Често в женското ни тяло се натрупва напрежение, болка свързани с комплекси, лоши преживявания, обиди. Практиката работи с тях, освобождава и жената става по привлекателна, желана и се чувства щастлива.

Нашата цел - вие самите трябва да бъдете хармонични, красиви личности - и физически, и психически. С това ние ще работим в първата част на обучението, защото ако имате вътрешни проблеми, всичко това ще ви попречи да бъдете неутрални и няма как да помагате на другите.

Какво ще правим?:

Вие като личност! Вашата енергия, хармонизиране. Построяване на тялото
Енергиите, управление и къде трябва да внимаваме
Как да подсигурим залата
Тънкости при сформиране на намерения
Работа с групата и различни клиенти
Женски практики,       Маркетинг.....
Преди да кандидатствате за това обучение, помислете доколко вие наистина сте готови да се промените, да СЛУЖИТЕ на другите, да бъдете любящи и приемащи не само на тренинга, но и в реалния си живот.

Академията за треньори по Мандала се провежда в два модула. Във втория модул се държи изпит. Сертификат се получава след втория модул.

"Безкрайно съм щастлива от факта че Диана Ананда, Наталия Кобилкина и Наталия Илюшко са мои учители. Научиха ме на много интересни и "работещи" практики, промениха живота ми Организацията беше много добра, търпението им огромно. Много можещи, знаещи, помагащи прекрасни жени.Благодаря за индивидуалното отношение към всяка една от нас, благодаря за вниманието, ценните съвети, приятните дни които изживяхме в лекота, веселие и творчество!
От цялото си сърце им пожелавам късмет и Благодат!- В. С.

ВАЖНО! За информация и да запазите мястото си за Академията, моля обадете се на Диана 0888816101

shadow-ornament

РЕГИСТРАЦИЯ

shadow-ornament

Април

18

  • Място на провеждане се съобщава при записване
  • Начало на модула: 18 април
  • Завършване на модула: 22 април

За информация и записване:


Диана Ананда
тел.: 0888 816 101

Май

16

  • Място на провеждане на втори модул: Пирин голф
  • Начало на модула: 16 Май
  • Завършване на модула: 20 Май

За информация и записване:


Диана Ананда
тел.: 0888 816 101

ВАЖНО! Платена сума в деня на семинара е с 20% по-висока. Сумата не се връща и не се прехвърля за друго събитие! (Важи само при сформирана група)