и Наталия Кобилкина представят...

Академия за треньори и мисия

/академия за личностно развитие и треньорство/

Добре дошли в Учебен Център по Сексология и Щастливи Отношения!

Ние основахме нашия център през 2011 година и за тези години той се разви в световен мащаб! През нас минават стотици хора. Ние провеждаме семинари в България и в чужбина (Лондон, Бали,Тайланд, Сицилия, Гърция и т.н.) и виждаме как тази система работи доказано като правим хората щастливи и успешни.

Нашата цел е все повече хора да започнат да трансформират живота си по тази система, за да бъдат щастливи, сексуални, успешни и хармонични личности. Тъй като с времето желаещите да минат обучения в нашия център стават все повече, затова търсим нови треньори, които да бъдат част от нашия екип в София и останалите градове. За тази цел ние набираме група от само 30 души, които ще обучаваме. На най-добрите ще бъде предложена работа в нашия център в София и региони.

Ние с удоволствие ще ви научим да усвоите професията - треньор. Имайте предвид, че за да бъдете успешни в тази сфера са необходими първо личностни качества (доброта, интелект, интуиция, чувство за хумор, харизма), талант да обичаш себе си и хората.

ВАЖНО! Освен това задължително условие е да сте изкарали Гейши 1 на живо!

За тези, които не могат да го карат на живо, можете да се запишете за Гейши 1 Онлайн!

Не допускаме кандидат-треньори, които не са били на тези тренинги и лекции, защото там ние отработваме на личностно ниво различни проблеми и блокажи. Вие трябва да разбирате и да прилагате техниките на нашата школа в реалния си живот.

Не допускаме в екипа си хора, които пушат и пият алкохол повече от 1 път на седмица!

Да бъдеш треньор по личностно развитие е огромна отговорност и вие трябва да бъдете пример за другите, за да поискат да ви следват. Затова вие самите трябва да бъдете хармонични, красиви личности - и физически, и психически.

Вие самите трябва да обичате своите родители, своята половинка и самите себе си, защото ако имате вътрешни проблеми, всичко това ще ви попречи да бъдете неутрални и няма как да помагате на другите.

Преди да кандидатсвате за това обучение, помислете доколко вие наистина сте готови да СЛУЖИТЕ на другите, да бъдете любящи и приемащи не само на тренинга, но и в реалния си живот.

Доколко вие можете да бъдете пример за бъдещите си курсисти!

За да получите диплома от нашия център е задължително да преминете през всички модули и уебинари, асистиране и провеждане на пробни безплатни семинари. В някои случаи ще бъде задължителна и лична терапия. Необходимо е да изпълнявате поставените домашни и да пишете отчети всяка седмица. Обучението е интензивно - това наистина е ангажимент! Този курс преди всичко е работа над личността на самия треньор и след това на професионалните навици и умения.

Дати и програма на обученията

Дати на обучението

  • Онлайн Академия за треньори два месеца - 3 Декември до 3 февруари.
Виж първото видео БЕЗПЛАТНО!

Основният водещ е Наталия Кобилкина, но за някои отделни теми ще бъдат поканени и други треньори, които са специалисти в конкретни теми.

ВИЖ ПОДРОБНО КАКВО ВКЛЮЧВА ВСЕКИ ОТ МОДУЛИТЕ
shadow-ornament

Основният водещ е Наталия Кобилкина, но за някои отделни теми ще бъдат поканени и други треньори, които са специалисти в конкретни теми.

Запиши се на clients@natalia.bg 0893 220 801