и Наталия Кобилкина представят...

Академия за треньори

/академия за личностно развитие и треньорство/

Добре дошли в Учебен Център по Сексология и Щастливи Отношения!

Ние основахме нашия център през 2011 година и за тези години той се разви в световен мащаб! През нас минават стотици хора. Ние провеждаме семинари в България и в чужбина (Лондон, Бали,Тайланд, Сицилия, Гърция и т.н.) и виждаме как тази система работи доказано като правим хората щастливи и успешни.

Нашата цел е все повече хора да започнат да трансформират живота си по тази система, за да бъдат щастливи, сексуални, успешни и хармонични личности. Тъй като с времето желаещите да минат обучения в нашия център стават все повече, затова търсим нови треньори, които да бъдат част от нашия екип в София и останалите градове. За тази цел ние набираме група от само 30 души, които ще обучаваме. На най-добрите ще бъде предложена работа в нашия център в София и региони.

Ние с удоволствие ще ви научим да усвоите професията - треньор. Имайте предвид, че за да бъдете успешни в тази сфера са необходими първо личностни качества (доброта, интелект, интуиция, чувство за хумор, харизма), талант да обичаш себе си и хората.

Обучението ще бъде 4 месеца. В процеса на обучение ще бъдат включени 4 модула - очни, 6 уебинара като вие задължително трябва да участвате като асистенти поне 2-3 пъти на курсовете “Щастлива жена (Гейши 1)” и “Силата на страстта или сексология за жени”.

ВАЖНО! Освен това задължително условие е да сте изкарали Гейши 1 на живо!

За тези, които не могат да го карат на живо, можете да се запишете за Гейши 1 Онлайн!

Не допускаме кандидат-треньори, които не са били на тези тренинги и лекции, защото там ние отработваме на личностно ниво различни проблеми и блокажи. Вие трябва да разбирате и да прилагате техниките на нашата школа в реалния си живот.

Не допускаме в екипа си хора, които пушат и пият алкохол повече от 1 път на седмица!

Да бъдеш треньор по личностно развитие е огромна отговорност и вие трябва да бъдете пример за другите, за да поискат да ви следват. Затова вие самите трябва да бъдете хармонични, красиви личности - и физически, и психически.

Вие самите трябва да обичате своите родители, своята половинка и самите себе си, защото ако имате вътрешни проблеми, всичко това ще ви попречи да бъдете неутрални и няма как да помагате на другите.

Преди да кандидатсвате за това обучение, помислете доколко вие наистина сте готови да СЛУЖИТЕ на другите, да бъдете любящи и приемащи не само на тренинга, но и в реалния си живот.

Доколко вие можете да бъдете пример за бъдещите си курсисти!

За да участвате в академията, моля попълнете анкетата:

Попълнете анкетата в Word формат, след което я изпратете на мейл: clients@natalia.bg. Ако сте от Варна, Бургас, Търново, Русе запиши се на: diana@natalia.bg

Очаквайте да Ви върнем отговор, дали сте одобрени. За да получите диплома от нашия център е задължително да преминете през всички модули и уебинари, асистиране и провеждане на пробни безплатни семинари. В някои случаи ще бъде задължителна и лична терапия. Необходимо е да изпълнявате поставените домашни и да пишете отчети всяка седмица. Обучението е интензивно и ще бъде 4 месеца - това наистина е ангажимент! Този курс преди всичко е работа над личността на самия треньор и след това на професионалните навици и умения.

Дати и програма на обученията

Дати на обучението

  • Ниво 1 (съкратен формат) - от 17 - ти Януари от 10:00 до 18:00 ч.
  • Ниво 2 - от 18-21 - ти Януари от 10:00 до 18:00 ч.
  • Ниво 3 - от 22-25 - ти Февруари от 10:00 до 18:00 ч.
  • Ниво 4 - от 22-25 - ти Март. Фестивал/изпит на 25-ти Март

Основният водещ е Наталия Кобилкина, но за някои отделни теми ще бъдат поканени и други треньори, които са специалисти в конкретни теми.

ВИЖ ПОДРОБНО КАКВО ВКЛЮЧВА ВСЕКИ ОТ МОДУЛИТЕ
shadow-ornament

Цена за академията:

2000 лв.

Място на провеждане на останалите модули:

гр. София, Хотел Мейсън /бившия Парк Инн/ ул. "Атанас Дуков" 36

Цена за Ниво 1 /съкратен формат/:

200 лв. (общо за цялата академия 1700 лв)

Място на провеждане на Ниво 1 /съкратен формат/:

гр. София, кв. Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 35-37, вх. А, ет. 2, оф. 6


За участие на живо можете да платите и на 2 вноски по 1100 лв.

arrow

Запиши се на clients@natalia.bg 0893 220 801

Ако сте от Варна, Бургас, Търново, запиши се на: diana@natalia.bg - 0888816101 Диана